ROAD TRIP USA

Så er det fandme blevet tid til en ny road trip tur igen og som altid går turen til det store USA, opskriften er ganske simpel, en masse oplevelser tilføjet med et drys af det fantastiske Sema show.

Nå men vi starter jo med flyve turen der over, ikke fordi der så skide meget at fortælle om den ,vi lå jo bare ned og sov det meste af flyveturen, må klart anbefale folk ikke at rejse med Norwegian vi fik klart et dårlig oplevelse af deres business class, de 1 meter og 16 cm benplads er virkelig lidt hvis man gerne vil ligge ned og når så ens side mande skal ud, så rammer han næsten dine tær når han går ud, og deres champange smager fandme bitteret heldigvis havde vi selv købt noget asti i lufthavnen, og så syntes vi at der lige var lovligt mange fattige med, heldigvis trak de gardinet for så vi ikke blev forstyret af dem..!!!

Når men en lille lur på 10 timer og bum så var vi landet i Fort Lauderdale, så var det jo bare lige et smut forbi emergration og så videre til vores bagage, det tog ikke mange sekunder før vi havde Snabels kuffert i hånden, det blev straks meget være med min der gik kun 45 min… !!! ha ha shit man nå men heldigvis var humøret højt for vi skulle nu over  og hente vores udlejnings bil… !!  Chevrolet camaro cabriolet… !! No sir we dont have…. please pick a white ford mustang or a white mustang or a white mustang…. fedt din so, vi kan så vælge mellem 3 hvide mustangs !! Efter jeg så har stået over i hjørnet i parkerings huset og surmulet  i 35 min, overtaler snabel mig så til at vi laver en okker gokker  og så tar vi så den hvide i midten,

Efter en hurtig syvkable og en flad sidder vi i caben og har banket vores hotels adresse ind på navien, 30 min til vi rammer hotellet  og i sammer sekunt rammer gas pedalen bunden i bilen og vi forlader biludlejningen med 2 fede streger ha ha shit jeg bliver måske glad nok for den her spand..

Tænker jeg lige vil smide et rejse tip ind her og jeg burde entligt have givet det her tip tilbage i 09 da jeg var i LA  med Krede hvis et hotel er sygt billigt og ligger tæt på lufthaven så lad være med at booke det !!

Nå vi kommer så til det her “fine hotel” hotel hvor vi efter diskussion om hvor hvidt vi har betalt online og bla bla får vi kortet til vores værelse,  rum 402 i skal bare lige op på 4 sal forbi 6 gangster der holder room party og så er i der, da vi åbner døren bliver vi mødt at en skarp duft af  klorin om det er fordi de lige har nået at vasket blod op fra gulvet fra den tidliger gæst der blev nakket fordi han ikke kunne betale for den afdanket narkoluder han lige har henter op nede fra gade eller bare er for at skjule at hele rummet er befængt med skimmel svamp kan vi ikke afgøre men vi håber lidt på det første.

Når 2 timers søvn bliver det til da vi bliver vækket af det største horn jeg nogen siden har hørt, jeg falder næsten ud af senge i chok, vores hotel ligger så lige op af jernbanen… !! Så de næste 2o min ligger jeg så og lytter på at verdens længste godstog køre forbi, når men jeg nå da at falde i søvn igen da toget er kørt forbi og får da nok 1 time på øjet da den helt store brand alarm går og jeg finder ud af at naboen til hotellet er en brand station og de vælger at køre ud med fuld udrykning samt alle køretøjer de har, ok nu er min tålmodighed brugt og jeg losser til snabel og siger vi skal væk her fra…

Snabel mumler Dennys og Key West 30 min senere sidder vi og får verdens bedste morgenmad på Dennys ,og der efter byder dagen på en lille køre tur på 4 timer hver vej ud for at opleve Key West, og når man køre cab er det jo med kluden af, så afsted med os, efter et par timer begynder det fandme at gøre naller på bade hætten og vi er da allerede blevet godt røde, så nu går jagten ind på nogle fede cabs hvilket er umuligt på de små lorte øer man køre på, det fandme ikke andet end fiskebutikker og som tiden går bliver vi mere og mere røde i kasketten endelig finder vi et supermarket der ligner en dicount udgave af Lidel og da valgte står mellen en børne kasket eller en børnesol crem faktor 50 er valget ikke svært vi køre derfra med børnecaps ha ha ej det bliver faktor 50, selve turen ud mod Key West  er en utrolig smuk en lang tur på små broen og små øen for til sidst at ramme Key West, som de fleste nok husker er det ikke lang tid siden orkanen Irma ramte særligt dette område selv om det er 3 mrd siden bære turen der ud stadig præg af dette, langs vejen lå der væltede telefonpæle, smadret trailerparks udbrædte køretøje osv det var lidt som at køre igennem en krigs zone.

Men efter små 4 timers kørsel godt proppet med frabbetino, hver gang vi så en Starbucks var det ind og købe frabbe, når vi endelig frem til vores mål en skide sten, der er malet på, men vi er ved at pisse i bukserne, har fået mega solstik og er monster sultne, samt har parkeret ulovligt gør at det bliver til et hurtig billede og så går jagten eller efter et sted at pisse og æde… !! ha ha så typisk os, så da vi spotter en Five Guys er der ingen tvivl, æde og pisse… !!

Efter en go omgang forplejning går turen tilbage til Miami hvor vi bor, da vi næsten er ved hotellet, viser Snabel mig en facebook gruppe for folk der laver burnouts i Miami og snabel spørg om det ikke kunne være blæret at lave en brænder på Ocean drive i Miami beach, jeg siger til ham at det styntes jeg er en rigtig dårlig ide da jeg engang har hørt Pyra fortælle at politiet ikke bryder sig om at man lave brænder… !! 2 min senere er vi på vej til Ocean drive for at lave burn out.. !! Skal lige siges at det blev til verdens mindste brænder men vi gjorde det og vi er nu officialt med i OC miami burnout.. !!

Da dagen enderlig er slut og vi er helt tappet for kræfter, både pga sol,søvn og jetlag må vi indrømme det har været en go dag og det blev da til et par timer i bilen se gerne billeder og video i galleriet og subskribe..

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Please follow and like us: