SEE YOU LATER GATOR !!!

Kl er 05.45 om morgen og jeg glor på Snabel der ligger og savler på sin hovedepude, jeg losser til hans seng og siger hva fanden laver du Snabel…. ønmmm vasker senge tøj..!! Snabel jeg magter ikke det her hotel mere, nu skrider du i bad og så køre vi fandme på Starbucks !!

1 time senere sidder vi og drikker go kaffe og prøver at finde ud af hvad dagen skal byde på, det var meningen at vi skulle have været ude i Everglade og sejle med sump båd, men snabel har lige vist mig vejrudsigten og den siger regn og torden i Miami så det bliver vi nød til at aflyse, det var ellers noget jeg havde glædet mig til … !! Vi får et par kopper kaffe mere og jeg har sagt til Snabel at han bare har at finde et godt hotel for ellers brænder jeg sammen, de næste 20 min er Snabel helt stille og jeg tænker om jeg mon var for hård ved ham eller om det var en umulig opgave at finde et hotel der bare var lidt godt… pludselig siger Snabel “Buller jeg skal fandme skide og det skal være lige nu.. ”  efter 10 min kommer snabel stolte ud fra wcet se Buller jeg har skidt et kæmpe stort flot S (Snabel ønsker at der her skal være et billede som han har vist mig af en kæmpe lang lort der ligner et S)

Med en stolt og lettet Snabel bag rattet sætter vi nu kursen mod Orlando og vinker farvel til Miami foran os har vi nu en køre tur på små 3 timer , ikke fordi det er en lang tur når man tænker på at vi tilbragte 12 timer bag rattet den første dag, men det en go fin strækning, vejret ser dog godt sort ud men som alle ved køre man cab så det af med taget så det gør vi…. !! da vi køre på motorvejen spørg jeg snabel ind til hotellet om det ok hvor det ligger hvad det koster osv, jeg ved ikke om det er på grund af vinden eller hvad men har har godt nok svært ved at svare på hvad det koster og efter jeg få prikket til ham får jeg prisen af vide og lad mig bare sige det er lige lidt over hvad jeg syntes vi har råd til, men efter det lort vi lige har boet på så går det sku nok .

Efter en times kørsel ser det bare sort ud og himlen åbner sig bare over os og vi køre nu i skybrud men det fede er at vi stort set ikke bliver våden, vi køre så hurtigt at vinden fra forruden skubber regnen væk fra os dog laver den en undelig turbulens så der kommer regn på inder siden af ruden hvilken jeg ikke opdager før vi er kommet ud af regnen og jeg stadigvæk køre med viskerne på fuld smadder og snabel sidder flad af grin, Buller dit fjols regnen er sku da på indensiden, åhhh hold din kæft og find dog noget at tørre ruden af med så jeg kan se hvor jeg køre, jammm der er ikke noget Buller, så køre vi snart galt Snabel.. !! at Snabel så i panik river sin pung frem og tar alle sine pengesedler og tørre ruden af med er bare fantastisk…. !!

Da vi endelig når frem til hotellet bliver jeg sku lidt nervøs for det ser fandme dyrt ud med valet parkering og det hele men Snabel har jo allerede betalt så det kan jo ikke blive dyrere men jo for der jo lige et extra gebyr på, for lige at få lov til at bruge hotellet og så lige et gebyr for at får lov til at parkere men så kan vi også få lov til at komme med bussen gratis til Disney land, HALO DIN FEDE SO ligner vi nogen der skal til Disney land ?? det så lige 40$ pr dag heldigvis skal vi kun være her i 4 dage.. !! Godt muggen følger jeg med Snabel op på vores værelse og skid nu det er lækkert alt er bare nice og når der så står en kaffe maskine med Starbuks kaffe så jeg glad 🙂

Efter vi lige har gået rundt og sparket lidt til skabslåger og åbnet skuffer på vores værelse sidder vi lige og slapper lidt af og indser at vi nok ikke når at oplevet så meget i dag da klokken er 17 og det snart bliver mørkt så vi smider os på vores senge og facebooker den lidt og snakker om hvor nederen det er at vi ikke fik prøvet sumpbåd og de næste par dage er programmet proppet så der når vi det ikke, lidt efter får jeg lige et nyreslag af Snabel, se her Buller jeg har fundet en sumpbåd der har nattetur…. whatttt skriv til dem… !! fuck you jeg ringer sku da buller… !!”Rays airboat rides helo ” Helloo this is snabel from denmark, i like to try airboat to night yes yes… 5 min senere sidder vi i nusse med sømmet i bund på vej mod en sump .. !!

1,5 time senere drejer vi ned af en lille grusvej og ser en ældre dame og herre… Hello are you the guys from Denmark ?? yes yes mam… !! this is jack he gonner look out for you car.. !! øhh.. !!

Den ældre damer er super sød og fortæller os at vores båd og guide kommer om lidt han skal lige tanke båden, imens kan vi lige gå lidt rundt så jeg benytter lige lejligheden til et hurtigt billede af solnedgangen

Hvor efter snabel råber så det nu buller og jeg ser der holder en sumpbåd klar og venter på os jeg har slet ikke bemærket at båden kom men fedt nok, vi hopper om bor på båden og sætter os til rette og får udleveret et sæt høreværn desværre har han kun et sæt briller med, der må åbenbart været sket en fejl hjemme på kontoret men fuck det lidt vind i øjne går nok !! den store propel bag på båden bliver startet op og vi føler os allerede som redneks gatoer hunters, vi er så meget bare klar til den her tur og da han giver svinet gas og vi glider hen over vandet ved jeg bare at det her er den helt rigtige tur, jeg råber til Snabel fucccckkk det er feeeedt.zxzxsdfkj føj man der fik jeg lige 8 myg og fluer i munden, tror bare jeg holder kæft.

Der går ikke mange minutter før at mørket falder på og vi sejer vi frem i fuld fart og med et lygte, men ham spaden der sejler båden har sku ikke meget styr på det han lyser overhovdet ikke der hvor vi sejler lygten fare rundt over vandet og jeg kigger lige over på snabel med et dumt udtryk og wooopp så får båden mere gas og vi svinger skarpt til venstre og kaptajen sejler nu her hvor han lyser… look a gatoer… !! det går nu op for mig og snabel at ved at svinge lygten hend over vandet så scanner man det og man kan så hurtigt se aligatorne ved at deres øjne er som reflekser og på den måde spotter man dem og jo længere der er mellem øjne jo større er svintet den næste time er mig og snabel total gator hunter og vi lever os ind i det med liv og sjæl, fuck det er fedt at mig og snabel sidder i en sumpbåd i bæl ravende mørke og jagter algatorer er den fedeste oplevese ever, jeg er helt sikker på det her er en oplevelse langt fra hvad typiske turister får og må indrømmer det er lidt sus at sejle få cm fra nogler store svin…!! på et tidspunkt er vi tæt på 3- 4 halv store svin på 2-3 meter  da han smider båden op af en lille skråning og parkere båden og slukker den, hvor efter han hopper ud og kigger på mig og snabel .. come on.. !! ha ha skid vi bliver sku her i båden.. !! så der sidder vi midt ude i sumpen i total mørke omgivet af aligatoren med en kaptajn der fortæller historien om området og byder os på chips… det virker lidt dumt men det er fedt på den helt rigtige måde

inden vi ser os om har vi brugt et par timer ude på sumpen og er blevet ædt af myg men det har været det hele værd , er der nogen der en dag kommer til orlando kan vi klart anbefale rays airboat tours night trip

Og som afslutning da vi kom i land var der nogen der lige havde fanget en algator og dræbt den så det måtte vi sku lige over

Husk at subscribe så bliver vi så glade

Please follow and like us: